Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Tevreden opdrachtgevers

CASE: de receptioniste van de nieuwe Kwik-Fit vestiging in Apeldoorn, die meteen al erg goed draait, vertrok. De Kwik-Fit vestiging aan de Marchantstraat had daardoor met spoed een communicatief sterke, accurate klantgerichte receptioniste nodig, een flexibele rots in de branding die in een hectische, technische omgeving in een klein team haar mannetje staat. En administratief werk kan doen. Binnen 3 weken hadden 1108 bezoekers de vacature bekeken. 7 hadden de vacature doorgestuurd naar iemand waarvan ze dachten dat deze brede 'spin-in-het-web' functie voor haar interessant zou zijn.

Kwik-Fit maakte gebruik van de e-mailservice. Hierbij maken wij de door hen gemailde vacature op, maken deze waarnodig tekstueel aantrekkelijker, voorzien deze van een logo en zetten deze online. Wanneer de vacature is vervuld wordt een mail gestuurd. Wij verwijderen voor hen dezelfde dag de desbetreffende vacature en melden het aantal bezoekers en hoeveel de vacature is doorgestuurd.

Reactie Monique Kleine Schaars, recruiter Kwik-Fit: de vacature Receptionist hebben we zojuist ingevuld en kan dus van de website af. We hebben enorm veel reacties via apeldoornheeftwerk.nl ontvangen en willen jullie hartelijk bedanken, dat we de vacature hierop hebben mogen plaatsen!!!
We vonden overigens het bedrijfsprofiel prima samengevat. We hebben het weer gebruikt voor andere doeleinden. We hebben ongeveer 50 sollicitanten gehad op de vacature en ik kan wel zeggen dat, nadat het op Apeldoornheeftwerk.nl stond, het binnenstroomde! Super!

Onze klanten

Werkmandejong Uticonnect AgriFoodMatch Van Elderen accountants | belastingadviseurs Korndewal IT-workX B.V. Autobanen werving en selectie Buitenhuis De Fietsspecialist Redvice
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.