Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Denka International B.V.

Denka International B.V.

Adres gegevens

Adres:Hanzeweg 1
Postcode:3771 NG
Stad: BARNEVELD
Land:NL
Telefoon:+31342455455

Over: Denka International B.V.

Sinds 1932 is Denka International B.V. richtinggevend in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bestrijdingsmiddelen. De bescherming van milieu, mens en dier staat daarbij centraal.
Denka is vergunninghouder (GMP) voor het produceren van veterinaire bestrijdingsmiddelen: diergeneesmiddelen die onder de Diergeneesmiddelenwet vallen.

Denka International investeert veel in onderzoek en ontwikkeling. Dat leidt tot aansprekende resultaten. Zo worden vliegen en andere insecten onschadelijk gemaakt met natuurlijke signaalstoffen (feromonen). Denka neemt deel aan diverse nationale en internationale research projecten waarbij veelal de ontwikkeling van biologische bestrijdingsmiddelen het onderwerp is. Mede hierdoor is Denka in staat om nieuwe producten te ontwikkelen. Maar ook op het gebied van formuleringstechniek en product samenstelling is Denka een stap verder. Met de zogenoemde Lurectron methode is Denka International de enige leverancier van middelen, die de vlieg in elk stadium van de levensfase - ei, made, pop, vlieg - bestrijden.
En zo zijn er meer voorbeelden van de doordachte manier waarop Denka ideeën omzet in effectieve producten.

Denka International B.V. heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt, zowel in omzet als in het aantal formuleringen. Die toename is onder meer te danken aan:

  • een toegenomen afzet in Nederland 
  • de export van onze producten en diensten naar diverse bestemmingen over de hele wereld én 
  • een toename van het aantal registraties.

Alle bedrijfsactiviteiten zijn op ons bedrijfsterrein van 15.000 m2 in Barneveld geconcentreerd:

  • Research & Development
  • Chemische synthese
  • Formuleren en Verpakken
  • Verkoop en Distributie.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Matchpartner CallcenterSpot.nl AutoTarget International Recruiters Blue Trail Dehora Consultancy group Carré Engineering
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.