Glaszetter

Locatie

APELDOORN

Publish date

20-04-2023

Publish end date

19-04-2024

Naam werkgever, of naam intermediair

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkgever is een gezellig familiebedrijf, waar al generaties lang glas wordt gezet. Dit doen zij in -en rondom Apeldoorn. Elke dag gaat een team van enthousiaste medewerkers op pad, om glaswerk te vervangen bij zowel particulieren als bij bedrijven. Nu is het extra druk vanwege de plannen voor de verduurzaming van Nederland.

Functie omschrijving van de Glaszetter

Wil jij graag aan de slag als glaszetter bij een gezellig familiebedrijf? Heb je daarnaast al enige ervaring met glaszetten en ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan kun je aan de slag in Apeldoorn!
Elke ochtend vertrek je om 08.30 uur vanaf de zaak. Na een bak verse koffie ga je op weg naar je 1e klant. Dat kan een particulier zijn, of een school, of een bedrijfspand. Natuurlijk weet je van tevoren al wat er moet gebeuren, maar aangekomen op locatie kan het zijn dat het er net iets anders uit ziet dan verwacht.Soms kun je de oude ruit direct verwijderen, om vervolgens een nieuwe te plaatsen. Maar soms blijken de vooraf opgegeven maten toch niet helemaal te kloppen, en zul je dus moeten beginnen met opnieuw inmeten. Jouw werk bestaat uit:

- Het inmeten van een nieuwe ruit
- De oude ruit verwijderen
- De nieuwe ruit plaatsen
- Controleren of alles goed is geplaatst
Het streven is om tot een uur of 5 te werken. Soms zal dat iets uitlopen, afhankelijk van hoe snel de laatste klus is geklaard.
Let op: dit betreft géén werk op ZZP-basis!

Wij vragen van de Glaszetter

- Woonachtig in Apeldoorn of omgeving
- In het bezit van rijbewijs B
- NL sprekend, i.v.m. de communicatie met de klant
- Fulltime beschikbaar

Wij bieden de Glaszetter

Wij bieden diverse cursussen en opleidingen aan, zodat jij je bij kunt blijven scholen. Zo haal -of verleng je bij ons je VCA, of haal je rijbewijs E achter B. Verder krijg je van ons:

- Salaris tussen €2300 - €3000, o.b.v. jouw ervaring
- Breed cursus -en opleidingsaanbod
- Werkkleding en schoenen geheel verzorgd
- Zomer BBQ

Sollicitatieprocedure

Wil jij graag aan de slag als glaszetter? Laat het mij weten! Mijn naam is Gertjan, en je kunt mij bereiken op: 055-5785535 of per mail: apeldoorn@groenehartservice.nl
Solliciteren

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.