Logistiek medewerker, magazijn Apeldoorn

Locatie

Apeldoorn

Publish date

22-12-2022

Naam werkgever, of naam intermediair

24People

Logistiek medewerker, magazijn

Een logistiek, afwisselende functie in Apeldoorn met meerdere taken. In een mooi bedrijf, klein team en daarrom met eigen verantwoordelijkheden. Samen met jouw directe logistieke collega verzorg je de magazijntaken en heb je contact met transporteurs en binnendienst collega's. Een prettig bedrijf en echt een leuke functie!

Jij bent verantwoordelijk voor het totale proces binnen het magazijn, de voorraad en verzending. Een zelfstandige baan dus, maar gelukkig ook prettige samenwerking met de andere collega's.

Functie-eisen

Tja, het hangt een beetje af van je leeftijd en werkervaring, wat er direct (of op termijn) van je wordt verwacht.
Onderstaande eigenschappen zijn dan een goede basis:
  • magazijn-ervaring is een pré
  • mbo niveau
  • nauwkeurig werken (juiste artikel bij juiste bestelling)
  • goede communicatie (met collega's, transporteurs)
  • teamspeler
  • fulltime beschikbaar

Bedrijfsprofiel

Een stabiel en gezellig Apeldoorns bedrijf. Een prettig team met ca 7 personeelsleden. Weinig verloop. Collegialiteit en teamspirit zijn belangrijke waarden hier.
Leuk product: promotioneel blik als verpakking voor met name foodsector, maar ook cosmetica, cadeau-artikelen. Maatwerk, voor elk wat wils.
Het bedrijf bestaat binnenkort 25 jaar en is in de sector een betrouwbare leverancier.

Aanbod

Wil jij jezelf ontwikkelen en in deze functie groeien, dan kan dat. Heb je al de nodige ervaring, dan ben je eveneens welkom. We komen graag met je in contact.
Een fijne werksfeer en oog voor elkaar. Je wordt intern opgeleid en maakt snel deel uit van het team, met je eigen taken en verantwoordelijkheden.
Qua salaris komen we er wel uit. Een prettige baan, een mooie kans. Wat heb jij te bieden?!

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.