Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Metaalkanjers

Metaalkanjers

Wat we doen

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie. In de meeste gevallen is een vaste aanstelling het doel maar soms gaat hier een periode van uitzenden of detacheren aan vooraf. Ondanks de schaarste op de arbeidsmarkt heeft Metaalkanjers er bewust voor gekozen om alleen te werken met Nederlandse arbeidskrachten.

Hoe we dat doen

Metaalkanjers gaat te werk zoals men dat gewend is in de Metaalindustrie, no-nonsense! Dus geen mooie praatjes over hoe geweldig onze kandidaten, vacatures en opdrachtgevers zijn, dat bepalen jullie zelf wel. We houden niet van verassingen achteraf dus zaken als arbeidsvoorwaarden, werktijden en ambities/doorgroeimogelijkheden worden altijd vooraf bekend gemaakt.

Waarom we dat doen

Metaalkanjers wil de speler in Nederland worden op het werken in de metaalindustrie. Wij willen kandidaten en werkgevers bij elkaar brengen maar ze ook laten uitblinken in hetgeen wat ze doen. Dit houdt in dat we onze opdrachtgevers helpen bij het boeien en binden van nieuwe werknemers en wij onze kandidaten ondersteunen bij het maken van de volgende stap in hun carrière.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Krosto techniek Farmasel NCP Groep Career Result Jobconsulent Spijtenburg Artsen Bemiddeling WerkenOpEenHelpdesk.nl heeft.netvacatures.nl AgriMatch Europe Online Careers
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.