Apeldoorn Heeft Werk

BouwPeople

BouwPeople

Ben jij ZZP'er en heb je een specialisme in bouw of techniek? Ga je graag aan de slag bij een van de top installatie- of bouwbedrijven van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verbreed je horizon met BouwPeople, bemiddelaar van ZZP’ers in bouw en techniek. Wij zien veel potentie in jou als ZZP’er en willen je versterken. Schrijf je dan nu bij ons in en laat opdrachtgevers jou vinden!

Welk specialisme jij als technisch specialist ook hebt, je bent een vakman. Wat maakt dat jij direct inzetbaar bent voor een uitdagende opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Uiteraard nadat wij samen hebben gekeken naar jouw talent, zodat we weten dat jij straks op je plaats bent. Misschien beheers jij wel meerdere specialismen. Of je nu stukadoor bent, elektronicamonteur of kabellasser, een inschrijving bij BouwPeople loont!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Amazing Young Engineering Matchpartner-zorg Suitable Engineering BouwPeople Buitenhuis-Groep AgriFoodMatch Denka International B.V.
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.