Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Dennis Wolf

Dennis Wolf
Even voorstellen
Dennis Wolf maakt de match tussen werkgever en werknemer voor financiële en administratieve functies in de Randstad en de rest van Nederland. Door de jarenlange ervaring kennen wij de branche, de bedrijven en de kandidaten en vervullen snel en effectief de vacatures.

DennisWolf.nl voor bedrijven
Aan de hand van het gewenste profiel vinden wij snel de geschikte kandidaat. Wij beschikken over een ruim en actueel bestand van gemotiveerde en werknemers (5 tot 15 jaar ervaring) met een administratieve en financiële achtergrond en opleiding.
Voor u geen dure advertenties, tijdrovende selectieprocedures en gesprekken. Het dagelijkse werk kan gewoon doorgaan. Wij stellen u voor aan enkele geschikte kandidaten waarmee nog een afrondend gesprek gevoerd kan worden, snel en doeltreffend.

DennisWolf.nl voor kandidaten
Veel interessante bedrijven publiceren de vacatures niet meer en besteden het wervingsproces deels uit. De ambitieuze werknemer ziet zijn kansen in de arbeidsmarkt niet in de krant of op internet.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

allyou ECO NOVA B.V. Zorgstudent Zicht, risico- & verzekeringsadviseurs TinkC Design en Interieur Matchpartner re-integratie telefonischwerk.nl CallcenterSpot.nl Korndewal IT-workX
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.