Apeldoorn Heeft Werk

Buitenhuis De Fietsspecialist

Buitenhuis De Fietsspecialist

Adres gegevens

Adres:Krimweg 20-22
Postcode:7351 AX
Stad:HOENDERLOO
Land:NL
Telefoon:+31553781318
Fax:+31553781303

Over: Buitenhuis De Fietsspecialist

Buitenhuis, het complete fietsadres in Hoenderloo, is sinds 1939 het vertrouwde adres voor fietsen op de Veluwe. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid van een kleine voorkamer tot een showroom van ruim 700 m² in twee verdiepingen. Buitenhuis Fietsen kent vier gespecialiseerde afdelingen, met voor iedere specialisatie vakkundige medewerkers.

Buitenhuis Fietsen
Buitenhuis is een speciaalzaak voor stadsfietsen, electrische fietsen en sportieve fietsen. Ons brede assortiment race-fietsen, mountainbikes en hybride-fietsen heeft bekendheid in een grote regio. Bovendien vindt u in onze winkel veel accessoires en onderdelen om uw fiets aan te kleden en te onderhouden.

Buitenhuis Service en Reparatie
Bij een gespecialiseerd assortiment fietsen hoort een vakkundige werkplaats met goed opgeleide technici. Zij helpen u vriendelijk en vakkundig: of u nu de meest exclusieve racefiets laat servicen of uw band laat oppompen, bij ons is ieder klant welkom.

Buitenhuis Outfit
Naast de fietsenwinkel vindt u Buitenhuis Outfit; een outdoorshop met een breed assortiment fietskleding voor dames en heren, wandelkleding en wandelschoenen.
Buitenhuis Outfit is ook zeer actief op het gebied van Nordic Walking. Onder de naam NordicWalking Hoenderloo worden er diverse cursussen, loopgroepen en clinics georganiseerd.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Breinstein Koelewijn & Partners Interim Logistics Fintrex BV Novaccent IJssel Technologie Perspectief BV Polanski & Partners
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.