Skip to main content
wij zijn…

Hét bureau voor detachering in de Zorg en de Bouw

Zoek jij een vacature in de bouw of zorg? Vind de leukste banen bij jou in de buurt!

wij zijn…

Jouw werkgever of bemiddelaar binnen de Zorg en de Bouw

Wij zijn werkgever met Bouw-Zorg Personeelsdiensten bv. en bemiddelaar met Bouw-Zorg zorg Groep voor ZZP bv. voor de Zorg en de Bouw in Overijssel en Gelderland. Wij bieden startende en ervaren professionals een mooie carrière of opdrachten in de Bouw en in de Zorg.

Iedere medewerker heeft bij ons zijn of haar ambities aangegeven. Dit koppelen wij aan de vele mogelijkheden welke wij te bieden hebben, zo komen wij tot een perfecte werk en privé balans en krijgt de medewerker een mooie en vooral leuke baan in de bouw of zorg.  Voor ZZP bieden wij goede verdiensten en een perfecte ondersteuning bij de uitvoering van het zelfstandig ondernemerschap. Beide Bouw-Zorg bedrijven werken continu aan betrokkenheid en maatwerk voelt men dan ook zo.

Dit noemen wij bouwen aan de Zorg en zorgen voor de Bouw!

Ga aan de slag in de Bouw

Ben je nu onderhoudsschilder, timmerlied, uitvoerder etc. Bouw-Zorg biedt altijd detacheringen aan. Bouw-Zorg is specialist in de bouwsector in regio’s Overijssel en Gelderland en daarmee de ideale werkgever of bemiddelaar. Wil je meer op projectbasis werken dan kun je als zzp opdrachten aannemen. Ook is het mogelijk om op uitzendbasis te werken en rustig kijken waar je langer wilt werken. Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers en kunnen jou daarom verschillende opties bieden. Wij detacheren je altijd voor vaste uren naar één van onze opdrachtgevers. Bekijk nu al onze bouw vacatures hier.

Start loopbaan of je bedrijf in de zorg

Ben jij werkzaam of wil je opdrachten in de zorg? kijk dan eens bij Bouw-Zorg. Wij zijn er voor jou! Als medewerker krijg je alle mogelijkheden, detachering, uitzenden. Als Zelfstandige verkrijg je een goed netwerk , factoring en reverse-billing en snelle betaal termijnen . Iedereen krijgt daarnaast eigen regie, eigen wensen en eigen uren. Kortom vergaand maatwerk om jouw werk en privé altijd goed in balans te houden!

Meer weten? Bekijk dan nu al onze zorg vacatures hier!

Recente vacatures

Nieuws

Op de hoogte zijn van het laatste nieuws binnen de bouw en zorg?

Alles wat je nodig hebt in drukke tijden

Bij Bouw-Zorg zijn wij betrokken en altijd up-to-date van de laatste nieuwtjes binnen onze branches. Hiervan houden wij jullie graag op de hoogte. Wil jij ook op de hoogte blijven van ons nieuws en de laatste vacatures? Schrijf je dan vandaag nog in!