Heftruckchauffeur magazijn

Locatie

APELDOORN

Publish date

04-07-2023

Publish end date

03-07-2024

Naam werkgever, of naam intermediair

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkgever levert bouwmaterialen van A tot Z. Zij werken met duurzame materialen om zo bij te dragen aan een schonere bouw. Je werkt in een klein team, waar een gezellige en informele sfeer heerst.

Functie omschrijving van de Heftruckchauffeur magazijn

Heb jij ervaring in de logistiek, en dan in het bijzonder als heftruckchauffeur? Ben je daarnaast op zoek naar een vaste baan waarbij je enkel dagdiensten draait? Dan wordt dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!
Als heftruckchauffeur kom je te werken bij een bedrijf wat bouwmaterialen levert aan bouwbedrijven en aannemers. Denk aan deuren, plaatwerk, houten constructies, betonmortels et cetera. Vanuit het magazijn in Apeldoorn worden alle orders verzameld, ingepakt en klaargezet voor transport. Dat is een logistiek proces waar jij deel van uitmaakt. Jouw werk bestaat voornamelijk uit orderpicken. Dit doe je met behulp van de heftruck en / of zijlader. De orders zet je klaar voor transport in het magazijn, of voor particulieren die hun bestelling komen ophalen in de shop. Jouw werkzaamheden op een rijtje, bestaan uit:

- Orders verzamelen en klaarzetten voor transport
- Heftruck rijden
- Magazijn opgeruimd houden
- Picklijsten bijhouden
- Laden / lossen van vrachtwagens
Jij krijgt een tablet, waarop jij inlogt met je persoonlijke code. Op het tablet zie je de picklijst, en welke orders er prioriteit hebben. Deze worden automatisch bovenaan gezet, zodat je efficiënt kunt werken. Het is belangrijk dat jij snel inzichtelijk hebt wat er moet gebeuren, en dat je initiatief toont! Het betreft fulltime werk, van maandag t/m vrijdag waarbij de werktijden zijn van 07.30 - 17.00u. Natuurlijk ben jij als logistiek medewerker flexibel, en ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat!

Wij vragen van de Heftruckchauffeur magazijn

- Woonachtig in Apeldoorn of omgeving (max 25km)
- Aantoonbare werkervaring als heftruckchauffeur (inc. geldig certificaat)
- NL sprekend i.v.m. communicatie op de werkvloer
- Flexibel en gemotiveerd ingesteld
- Je toont initiatief en hebt snel inzichtelijk wat er moet gebeuren

Wij bieden de Heftruckchauffeur magazijn

Naast een vaste baan bij een gezellige en professionele organisatie, bieden wij diverse cursussen en opleidingen aan om jou breder inzetbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het halen van je VCA certificaat of het verlengen van je hef -en reachtruckcertificaat. En dit doe je op onze kosten!
Verder bieden wij jou:

- Salaris tussen €2300 - €2700 o.b.v. jouw ervaring
- Vaste baan, met uitzicht op een vast contract
- Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
- Werkkleding en schoenen krijg je van ons!
- Kerstborrel + kerstpakket

Sollicitatieprocedure

Denk jij aan te sluiten bij de functie van heftruckchauffeur, of ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Dan kom ik graag met je in contact! Mijn naam is Gertjan, en je kunt mij bereiken op: 055-5785535 of per mail: apeldoorn@groenehartservice.nl
Solliciteren

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.