Automonteur

Locatie

APELDOORN

Publish date

16-05-2023

Publish end date

15-05-2024

Naam werkgever, of naam intermediair

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Het garagebedrijf waar jij komt te werken, werkt met moderne apparatuur. Een team van 7 enthousiaste collega's werkt hiermere elke dag aan diverse voertuigen, zoals personenauto's, bedrijfswagens en campers.

Functie omschrijving van de Automonteur

Is sleutelen jouw grote passie, en ben je gek van auto's en techniek? Wil je daarnaast graag leren hoe je APK-keuringen moet uitvoeren, en diagnoses kunt stellen? Dan kun je aan de slag als automonteur bij een gezellig en klein garagebedrijf uit Apeldoorn!
Als automonteur kom je te werken bij een klein en gezellig autobedrijf, wat onderhoud en reparaties uitvoert aan auto's, bedrijfswagens en campers. Samen met je collega's bekijk je de planning en ga je, afhankelijk van wat er moet gebeuren, alleen of samen aan de slag.De ene dag ben je bezig met het vervangen van olie, banden, filters en verlichting, en de andere dag los je storingen op, voer je een APK-keuring uit en houd jij je bezig met revisiewerkzaamheden. Afwisseling genoeg dus! Jouw werk in het kort bestaat uit:

- Het uitvoeren van onderhoud
- Keuringen doen en diagnoses stellen
- Motoren reviseren
- Klanten te woord staan
- Eventueel leerlingen / stagiares begeleiden
Jij werkt fulltime, van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00u. Op de vrijdag stop je een halfuur eerder, om daarna gezellig met je collega's de week af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje, ook wel de vrijdagmiddagborrel genoemd!

Wij vragen van de Automonteur

- Afgeronde opleiding LTS en / of autotechniek
- Ten minste 3 jaar aantoonbare werkervaring als automonteur
- NL sprekend
- In het bezit van rijbewijs B
- Gemotiveerde en enthousiaste werkhouding

Wij bieden de Automonteur

Als automonteur leer jij elke dag bij, omdat je werk nooit hetzelfde is! En daar helpen wij jou bij, door je diverse cursussen aan te bieden. Zo krijg je de mogelijkheid om via ons je papieren te halen voor 1e monteur, of om APK-keurmeester te worden. Daarnaast ontvang je van ons:

- Salaris tussen €2200 - €3000 per maand, o.b.v. jouw ervaring
- Werkkleding krijg je van het garagebedrijf
- Scholingsbudget tot €2500
- Vrijdagmiddagborrel met je collega's!

Sollicitatieprocedure

Ben jij die enthousiaste automonteur die ik zoek? Dan kom ik graag met je in contact! Mijn naam is Gertjan, en je kunt mij bereiken op: 055-5785535 of per mail: apeldoorn@groenehartservice.nl
Ken jij iemand die aansluit bij deze functie? Stuur deze vacature dan vooral door!
Solliciteren

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.