Leerling glaszetter

Locatie

APELDOORN

Publish date

25-04-2023

Publish end date

24-04-2024

Naam werkgever, of naam intermediair

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Jouw nieuwe werkgever is een gezellig familiebedrijf, waar al generaties lang glas wordt gezet. Dit doen zij in -en rondom Apeldoorn. Elke dag gaat een team van enthousiaste medewerkers op pad, om glaswerk te vervangen bij zowel particulieren als bij bedrijven. Nu is het extra druk vanwege de plannen voor de verduurzaming van Nederland.

Functie omschrijving van de Leerling glaszetter

Wil jij graag een vak leren, en je daarmee verzekeren van een baan voor de lange termijn? Steek je daarnaast graag de handen uit de mouwen, en houd je van afwisseling in het werk? Dan kun je het werk van glaszetter gaan leren!
Als leerling glaszetter kom je te werken bij een gezellig familiebedrijf uit Apeldoorn. Vanaf dag 1 word je gekoppeld aan een ervaren glaszetter, die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Elke ochtend vertrek je om 08.30 uur vanaf de zaak, en rijd je samen met je collega naar de eerste klus van die dag.Soms start je meteen met het plaatsen van een nieuwe ruit, nadat je de oude verwijderd hebt, en de andere dag begin je eerst met inmeten. Jouw werkzaamheden op een rijtje:

- Inmeten van glas
- Verwijderen van kapot glas
- Plaatsen nieuw glas
Soms gaat het om 1 ruit, soms om meerdere. Dat is wat het zo afwisselend maakt, naast het feit dat je van tevoren niet altijd weet wat je aantreft natuurlijk. Je werkt fulltime, van maandag t/m vrijdag. Jouw dag start om 08.30 uur en rond 17.00 uur ben je klaar. Dit kan iets uitlopen, afhankelijk van hoe de klus verloopt. Gaandeweg leer jij het vak steeds beter, en stroom je door naar ervaren glaszetter. Hoe lang hierover heen gaat, hangt grotendeels af van hoe snel jij het werk oppikt.

Wij vragen van de Leerling glaszetter

- Woonachtig in Apeldoorn of omgeving
- Flexibel en een leergierige instelling
- Rijbewijs B (harde eis)
- Nederlands sprekend (harde eis)
- Fysiek in goede conditie

Wij bieden de Leerling glaszetter

Om jou een zetje in de goede richting te geven, bieden wij jou diverse cursussen aan, geheel kosteloos. Zo haal je bijvoorbeeld via ons je VCA, of volg je een training glaszetten, waarin je alles leert over diverse soorten glas, diktes, manieren van plaatsen en opmeten. Verder ontvang je van ons:

- Salaris tussen €2000 - €2300, o.b.v. jouw ervaring
- Breed cursus -en opleidingsaanbod
- Werkkleding en schoenen geheel verzorgd
- Zomer BBQ

Sollicitatieprocedure

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en een echt vak te gaan leren? Laat het mij weten! Mijn naam is Gertjan, en je kunt mij bereiken op: 055-5785535 of per mail: apeldoorn@groenehartservice.nl
Solliciteren

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.