Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Amazing

Amazing

Adres gegevens

Adres:Verzetsstrijderspark 10
Postcode:7316 CM
Stad:APELDOORN
Land:NL
Telefoon:+31555268888
Website:Amazing

Over: Amazing


Amazing is een full-service bureau voor strategie, creatie en realisatie op het gebied van marketingcommunicatie. Wij ontwikkelen oplossingen over de volle breedte van het vak: reclame, sales promotion, direct marketing, digitale communicatie, belevenis communicatie, public relations en meer. Geïsoleerd, als u wilt, maar liever geïntegreerd. Want juist de combinatie leidt tot synergie. En synergie leidt tot resultaat.

Voor het werk van Amazing tekenen zo’n 32 professionals. Generalisten die in de breedte de optimale communicatiemix bepalen. En specialisten die de gekozen instrumenten in de diepte uitwerken. Niet elk op een eiland, maar samen vanuit een organisch geheel. Eén eigenschap hebben ze allemaal gemeen: de gedrevenheid om op hun vakgebied Amazing te zijn.

Amazing wil meer bieden door nauw samen te werken. Wij maken graag gebruik van de kennis en ervaring van onze opdrachtgevers, en voegen daar die van ons aan toe. We denken mee. We denken vooruit. We werken volgens beproefde methoden, waarbij creativiteit en flexibiliteit alle ruimte krijgen. Ons honoreringssysteem is open en helder, gebaseerd op vaste uurtarieven en begrotingen vooraf. Kortom, een werkwijze die werkt.

Specialisme
Positionering en gecombineerde internet / IT projecten

Actuele opdrachtgevers
Mastermate, groothandel voor bouw, Denkavit, voer voor jongvee, JPR advocaten, advocatenkantoor, Oud Reuchlin & Boelen, wijnimporteur, Pelgrim, keukenapparatuur, Piet Zoomers, modewinkels, Triada, woningbouwvereniging, Wibra, Discounter

Directie
Michiel Brouwers
Jan Wouter Offringa

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Assistentematch Buitenhuis De Fietsspecialist ECO NOVA B.V. Rentokil Initial Automonteur24 Metaalkanjers Galjema Rotterdam B.V. DeCom Nederland
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.