Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

HRM Progress

HRM Progress

HRM Progress is de specialist onder de agrarische specialisten dit houdt in dat wij ons uitsluitend met de Agro sector bezig houden. In deze sector bouwen wij voor u dan ook een uitgebreid netwerk op. Dat betekent voor u dat als u zaken met ons doet zekerheid hebt van een uitgebreide expertise op dit gebied. Zowel als wij mensen bij u detacheren als bij werving en selectie heeft u een gesprekspartner die thuis is in deze sector. Door deze expertise kunnen wij u goed adviseren welke stappen u moet maken met uw organisatie. Door ons specialistme leeft er bij ons, maar ook bij de kandidaten die wij voor u zoeken een passie voor de Agro sector.

De juiste match

Zowel voor u als voor de kandidaten zijn wij 'gesprekspartner' dit helpt het zoeken naar de juiste match! Werken met mensen is en blijft mensen werk, daarom is kennis en passie voor deze sector een must om succesvol te zijn. Wij hebben uw organisatie dan ook veel te bieden!

Uw voordeel

De belangrijkste voordelen van het werken met HRM Progress:

  • Specialistische kennis van de Agro sector

  • Mogelijkheid tot opleiding en coaching van uw mensen

  • Optimaliseren van de verkoop en adviesafdeling van uw organisatie

  • Detachering van direct inzetbare specialisten

  • Bij beginnende specialisten/ mensen heeft u de mogelijkheid de begeleiding via ons te doen

  • Meer continuÏteit door op ons terug te vallen

  • Mogelijkheid tot het uitbesteden van uw projecten bij ons
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Chain Group Groen Van Solinge & Partners B.V. AgriMatch Nederland klantenservice-medewerker Matchpartner Chain Technical Professionals Korndewal IT-workX B.V. ISA Group B.V.
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.