Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Automotive Nu

Automotive Nu

Automotive Nu is het platform voor zowel vacatures als kandidaten in automotive. Anders dan alleen bij een vacaturebank richten wij ons zowel direct tot de werkgevers als tot de kandidaten in de diverse autobranches die op zoek zijn naar een passende match. Voor bedrijven screenen wij hierom al onze kandidaten op hun inschrijving. Voor kandidaten willen wij alleen vacatures plaatsen direct van de bedrijven of van aangesloten partners. Op die wijze willen wij voor alle partijen met een gebruiksvriendelijk en vrij toegankelijk platform een kwalitatief hoogwaardig product leveren.

Achtergrond & missie:
Automotive Nu is actief sinds 2010 als voortzetting van site voor vacatures en kandidaten in automotive tot 2010 bekend onder Autobaan.Nu. De unieke formule als website voor vacatures en kandidaten in de autobranche, is sindsdien gekopieerd door velen. In 2012 is de formule doorontwikkeld en voorzien van een nieuwe website waarbij ook de kanalen van de sociale media een belangrijk onderdeel vormen waardoor het meer is geworden dan een website.

Het is geen website, het is een platform!

Waar volume en expertise samenkomen
De partners van Automotive Nu hebben hun ervaring opgedaan in Automotive in combinatie met recruitment dus weten waar ze over praten en wat er speelt. Met het platform Automotive Nu richten zij zich op het samenbrengen van bedrijven en kandidaten waarbij de bedrijven zelf de wijze bepalen waarop ze het wervings en selectietraject inzetten. Dit kan vanaf het alleen plaatsen van een vacature tot het zelf benaderen van kandidaten tot het outsourcen van het traject van werving tot selectie. Een unieke combinatie van enerzijds het volume van een vacaturesite en anderzijds de expertise in recruitment en mogelijkheden voor toegespitste assessments.

U bepaalt de vorm, wij voorzien in bereik en expertise!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Zorgstudent Groen Van Solinge & Partners B.V. Maatwerk Werving & Selectie Jobco Support Redvice BouwPeople Manutec DJOPZ BV Schuijl Logistieke Professionals
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.