Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

SILS

SILS

Adres gegevens

Adres:IJsseldijk 29
Postcode:7325WZ
Stad:APELDOORN
Telefoon:+31555994444
Website:SILS

Over: SILS

Het team van rond de 25 vaste medewerkers (in Nederland) van SILS heeft maar één doel: meerwaarde bieden voor al onze klanten, van klein tot groot. Klanttevredenheid, innovatie, onderscheidend vermogen en efficiency vormen de kern van onze strategie. Om dat te realiseren biedt SILS logistieke dienstverlening op maat, van voorraadbeheer tot uiteindelijke facturatie.

SILS is een logistiek dienstverlener die een totaal logistiek servicepakket kan aanbieden dat begint bij voorraadbeheer en eindigt bij de facturatie, voor klanten van iedere omvang. Dit servicepakket dient volledig beschikbaar te zijn via internet om zodoende onze klanten een real-time service te kunnen bieden. Van kleine webwinkel tot mega kranen die van Nederland naar Zuid Amerika moeten worden vervoerd, we brengen elke opdracht tot een goed einde!

Deel dit bedrijf

Onze klanten

ISA Group B.V. Zorgstudent Galjema Rotterdam B.V. Liefhebber HR Oudshoorn & Co allyou Fintrex BV telecomvacaturebank.nl We Matter
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.