Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Profound Resources

Profound Resources

Waarom Profound?
Profound is opgericht uit de sterke overtuiging en ervaring dat de kwaliteit in arbeidsbemiddeling van hoger opgeleide professionals en service naar kandidaten en opdrachtgevers beter kan en moet.

Dit begint met zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Buiten de traditionele kaders denken en pro actief de markt benaderen. Door diepgaande en grondige analyses te maken van bedrijfsplannen of persoonlijke ambities komen we met oplossingen op maat die er toe doen.

Onze dienstverlening
Profound ondersteunt werkgevers met strategisch, tactisch en operationeel recruitment. We leveren maatwerk oplossingen op capaciteitsvraagstukken en we onderscheiden ons door ervaring en aanpak! De betekenissen van het woord Profound zijn daarom diepgeworteld in onze werkwijze.

Profound staat voor:
•goed ondernemerschap; lange termijn relaties opbouwen met alle betrokkenen;
•zeggen wat je doet en doen wat je zegt;
•creativiteit bieden aan opdrachtgevers en professionals;
•passie voor kwaliteit;

Deel dit bedrijf

Onze klanten

VideoRecruitment.nl Zuiver Persoonlijk TopTechnici IJssel Technologie Perspectief BV FreshConnections Autobanen werving en selectie Topcareerz Werkmandejong
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.