Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Liefhebber HR

Liefhebber HR

LiefhebberHR verzorgt al vele jaren de Werving en Selectie voor commerciële, administratieve en management functies. Wij voorzien grote- en kleine organisaties van uitstekend commercieel personeel. LiefhebberHR is deskundig, betrokken en doelgericht en dit maakt ons een succesvolle organisatie.

Werkterrein
De commerciële arbeidsmarkt is ons terrein door goed onderbouwde kennis en praktijkervaring die we steeds up-to-date houden. Wij kunnen moeiteloos het verschil illustreren tussen relatiebeheer of acquisitie.

Wij beheersen de kennis van verschillende visies op het sales proces. Hierdoor kunnen wij commerciële organisaties vanuit verschillende strategieën verder helpen.
Door een groot en solide netwerk in combinatie met creatieve zoektochten naar nieuwe geschikte kandidaten zijn wij in staat de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Wij proberen tijdens ons wervingsproces transparantie te bieden aan alle partijen op basis van wederzijds vertrouwen.

Duidelijkheid, helderheid en doortastendheid maken dat dit wervingsproces vlekkeloos verloopt. De beleving en professionaliteit waarmee wij dagelijks werken zorgt dat LiefhebberHR iedere keer weer de perfecte match maakt

Deel dit bedrijf

Onze klanten

LT People Pienk Farmasel ECO NOVA B.V. Dennis Wolf Topcareerz AutoTarget Polanski & Partners heeft.netvacatures.nl
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.