Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Van Elderen accountants | belastingadviseurs

Van Elderen accountants | belastingadviseurs

Adres gegevens

Adres:Mr. van Hasseltlaan 35
Postcode:7316DJ
Stad:APELDOORN
Telefoon:+31555223377
Fax:+31555224608

Over: Van Elderen accountants | belastingadviseurs

Van Elderen accountants | belastingadviseurs is een middelgrote vennootschap van accountants en belastingadviseurs met vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Ommen en Zwolle.

Alle leden van ons MT komen bij de BIG4 vandaan. Onze relaties bevinden zich aan de bovenkant van het MKB. De advisering is van een hoogstaand niveau. We denken pro actief met klanten mee. Kennen daardoor een zeer grote klanttevredenheid. De organisatie heeft zeer korte lijnen. Onze medewerkers hebben een grote mate van zelfstandigheid. Er zijn relatief veel professionals in dienst.

Deze aanpak is succesvol. Voor onze klanten, voor onze medewerkers. Dit resulteert in een verdere groei van het aantal relaties én onze organisatie. We hebben daarom plaats voor ervaren collega’s die samen met ons de kwaliteit van onze advisering op hoog niveau willen houden en onze specialismen nog verder mee helpen te optimaliseren en uit te breiden.

Waarom Van Elderen
Wil je breder, kun je meer, is je huidige werkgever niet flexibel genoeg? Lees dan waarom collega Marjan, een van onze relatiebeheerders, voor Van Elderen koos:

Ik heb bij van Elderen accountants alle mogelijkheden gekregen om mij verder te ontwikkelen in de accountancy. Ik heb inmiddels de studie voor accountant gevolgd en momenteel ben ik begonnen aan de opleiding voor belastingadviseur.

Het leuke van de werkzaamheden voor mij als relatiebeheerder zijn de zelfstandigheid en diversiteit in de werkzaamheden. Voor de relatie verrichten wij alle werkzaamheden zoals het samenstellen van de jaarrekeningen, loonadministratie, omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting. Bij grote accountantskantoren zijn deze onderdelen bij diverse afdelingen ondergebracht. Maar ik vind het juist zo leuk dat je alle werkzaamheden verricht voor de relatie! Hierdoor heb je veelvuldig contact met de relatie en weet je wat hem/haar bezig houdt.

Voor medewerkers is Van Elderen een aantrekkelijke werkgever omdat je bij ons die verantwoordelijkheden krijgt die je aan kunt, terwijl tevens de balans tussen zakelijk en privé in evenwicht blijft. Van Elderen biedt goede doorgroeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden t.o.v. van onze collega’s in de branche zijn goed. Ten aanzien van uitruil van arbeidsvoorwaarden (cafetariasysteem) bestaan bij ons veel mogelijkheden; dit geldt ook ten aanzien van de werktijden.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

AgriMatch Europe Novicum Werving & Selectie Online People Installatievacaturebank Profound Resources Rentokil Initial
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.