Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Hamer

Hamer

Adres gegevens

Adres:Stadhoudersmolenweg 23
Postcode:7317 AV
Stad:APELDOORN
Land:NL
Telefoon:+31555777200
Fax:+31555777206
Website:Hamer

Over: Hamer

Hamer is een familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden.

We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z kunnen ontzorgen. Betrouwbaarheid, daadkracht, veiligheid, milieu en continuïteit van onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. We zijn gevestigd op vier plaatsen in Nederland en België en zijn actief in de hele Benelux met ruim 350 medewerkers.
Hamer is een brede technische organisatie die actief is in vijf marktsegmenten: Industrie, Utiliteit, Brandstof, Mobiliteit en Communicatie/ ICT. Binnen deze marktsegmenten verzorgen wij vele technische oplossingen: van de kleinere projecten tot totaalconcepten die wij turnkey opleveren.

Het hoofdkantoor van Hamer zit gevestigd in Apeldoorn, maar daarnaast heeft het ook nog vestigingen in Assen, Rosmalen en Kruibeke (België).

Waarom zijn wij een interessante werkgever?

Binnen Hamer staat de mens centraal in haar bedrijfsvoering. Of het nu de aankomend monteur is, de projectleider of de manager van een afdeling, iedereen levert zijn of haar aandeel waardoor de totale organisatie sterk is in veelzijdigheid. Je kunt bij ons veel kanten op. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan geven wij je de kans!
Daarnaast heeft Hamer een goed arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld. Hieronder vallen o.a. collectieve verzekeringen, tanken met korting, (individuele) cursussen en trainingen en goede hulpmiddelen, zowel op kantoor als op de projecten.

Heb jij interesse?

Bekijk dan alle actuele vacatures op onze website. Staat er op dit moment geen passende functie voor jou tussen? Neem dan ook gerust op met Sandra Reumer, afdeling Werving & Selectie. Je kunt mailen naar vacature@hamer.net  of bellen naar T 055-5777200.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Solid Professionals TinkC Design en Interieur Oudshoorn & Co AutoTarget Evidentis Carré Engineering
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.