Apeldoorn Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn
Apeldoorn

Werkmandejong

Werkmandejong
Door te matchen op ambitie komen de functieomschrijving en het cv op een tweede plaats. Dat lijkt eigenwijs of misschien wel eng. We zijn nu eenmaal getraind om deze gegevens te zien als een wetenschappelijke route naar een succesvolle match. En als de meeste wervingsbureaus zo werken, dan kan dit toch niet heel verkeerd zijn? Klopt. Deze werkwijze staat garant voor een veilige 7. Maar wie gaat van zo’n rapportcijfer juichen? Niemand. Terwijl er geen betere aanjager is van het succes van morgen, dan het succes van vandaag. De oprichters van Werkmandejong hebben een verleden in de topsport en kennen het belang van de ‘drive’ om te winnen. De organisaties waarvoor wij werken zoeken een collega die ook echt een aanwinst is en de professionals die ons benaderen, zoeken een team dat hen de kans geeft om te scoren. Dat laatste willen wij ook. Wij willen dat beide partijen ons een 10 geven voor onze bemiddeling. We matchen dus eigenlijk niet twee, maar drie ambities.

Functies zijn tijdelijk, ambities voor het leven
Er is nog een reden waarom mens en organisatie elkaar op doelen en ambities moeten vinden. Ondernemingen moeten zich steeds sneller aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. Doelen en ambities kunnen voor een langere termijn gelden, maar de werkwijzen nog maar zelden. De onderneming die zich het meest flexibel aanpast aan verandering, is het meest succesvol. En wie maakt de onderneming? Precies, dat zijn de mensen. Het gaat dus om hun flexibiliteit. Want vandaag neemt u iemand aan, maar morgen verandert u zijn functie.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Flexian BV CPM Independent Recruiters Groep Novicum Werving & Selectie Heiwegen Consultancy Suitable Engineering
Apeldoorn.heeftwerk.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.